tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kiusaaminen

Haluis tässä kirjottaa vähän kiusaamisesta.
Se on ensinnäkin tosi väärin että toisia kiusataan ulkonäön, perheen, varakkuuden, vaatteiden yms. perusteella, Koska ihminen ei voi noille mitään..Ihmiset on kaikki ihania just sellasinaan ku ne on.. On ihminen sitte vähän kookkaampi tai pelkkää luuta ja nahkaa, vähän kiukkusempi tai tosi rauhallinen, on sillä aina uudet vaatteet tai sitte se käyttää aina samoja kuteita, on se hetero, bi-,lesbo-,tai homoseksuaali. Kaikki me ollaan saman arvosia eikä ketaan saa tuomita. Kaikkien kannattaa aina olla oma ittensä ja kaikkia pitää rakastaa sellasinaan ku ne on. 
Haluun sanoo kaikille kiusaajille: Jos teillä ei oo mitää muutakaa tekemistä ku pilata toisten elämä haukkumalla ja kiusaamalla- nii kattokaa pielii ja miettikää kymmenen kertaa miltä teistä tuntuis jos teitä kohdeltais samalla lailla? Menkää kotionne ja  peilin eteen ja haukkukaa peilikuvaanne samalla lailla ku haukutte normaaleja ja syyttömiä ihmisiä. Se ei koskaan tunnu kivalta, vaikka kuinka "läpällä" sitä tarkottaisittekaa. Kaikilla meillä on oikeus virheisiin, mutta mää toivon että oikeesti mietitte mitä ootte tehny. Miettikää kuinka moni on tehny itsemurhan sen takia että sitä on kiusattu? Ja miettikää kuinka moni vielä voi tehdä jos jatkatte tota paskan jauhamista? 
Ja te joita ollaan kiusattu/kiusataan: Älkää välittäkö noista kusipäistä jotka yrittää pilata teiän elämää. Jos välitätte siitä ne saa lisää motivaatioo kiusaamiseen ja jos ette- niitä ei itteekään enää kiinnosta se kiusaaminen. Ne vaa yrittää pilata toisten elämää koska niillä ittelläkää ei oo omaa.. Tai sitte ne ajattelee että ne itte on nii täydellisiä ja että niillä on oikeus kiusata toisia. KELLÄÄN EI OO OIKEUTTA TOISTEN KIUSAAMISEEN!
Monia ihmisiä on kuollu kaiken maailman haukkumiseen ja kiusaamiseen. Haluisitteko itte olla niiden paikalla? Ei tarvii jokaiselle ohikulkijalle tulla huutelee päin naamaa kaikkee paskaa... Selän takana puhumine on vielä pahempi.. Jos on jotain ihmista vstaan sanokaa se sillee hiljaa ja mahdollisimman kiltisti, sitten toinen ottaa sen rauhallisesti ja vois ehkä parantaa tapojaan. Tai sitte ppitäkää kaiken sisällänne ja koittakaa itte parantaa tapojanne. 
Mutta joo toivon että jokane nyt ymmärtäis tästä jotain.. Meen nytten.. Moikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti